Post by icmelebopu on Mar 1, 2022 3:17:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
See on üks parimaid ja väljakutsuvamaid Tower Defense'i kaitsemänge, mida ma kunagi mänginud olen! Olen mänginud seda fantastilist mängu nüüdseks 2 aastat. On palju põhjuseid, miks see mäng mulle meeldib, sest see on lihtne ja see vajab tõesti strateegiat, kuidas peate tornid paigutama ja kuhu oma kangelased panna. Õigesti, ma soovitan inimestel mängida see suurepärane mäng!❤️👑 redigeeri : tehtud!💗
Kui olete kaardi esimesest osast läbi saanud, peate selle lõpuleviimiseks veel kaks korda lihvima, enne kui kõik lukust lahti saab. Kui midagi üldse müüakse, ON palk võita. See võtab tegeliku strateegia kohe välja. Hea töö kellegi teise mängu ümbertegemisel erineva graafikaga.
On lihtsalt nii kurb näha eduka indie Companiesi mängu täpset väljavõtet...Ironhides – Kingdom Rush. Nad on sõna otseses mõttes kopeerinud täpse välimuse, mänguviisi, stiili, täiendussüsteemi jne ja seejärel lisanud mõned muud asjad, mis pole halvad, kuid teid pommitatakse stiimulitega vaadata lisasid või kasutada kalliskivide ostmiseks pärismaailma dollareid, nii et see muutub lihtsalt Kuningriigi kiirust maksa, et võita versioon...😔
Ostsin kohandatud pakettaknaja kangelase, kuid mitte heve kangelase
Hämmastav graafika ja huvitav, kuid kas saate iidse mündi teenimist pisut lihtsamaks muuta
Miks teha veel üks? Jätsite sellesse nii palju sisu. Ma ei taha alustada algusest, sest ma nägin liiga palju vaeva, et saada iga kangelase jaoks õiged ruunid, mitte ainult, vaid ka (peaaegu) iga kangelase jaoks. Raske töö oleks raisku läinud, mis ei tekitaks minus isegi tahtmist lugu lõpetada, sest ma oleksin liiga vihane selle peale, kus ma mängida ei taha.
Tahab, et te vaataksite vähireklaame, mis ebaõnnestuvad. Vaadake tasuta asjade reklaame, mida iganes. Kuid poolel korral ebaõnnestub. Ja mõnel reklaamil pole sulgemisnuppu, vaid see viib teid rakenduste poodi. Kohutav.
Suurepärane madala rõhuga tühikäigumäng. Saate iga päev auhindu ja kui jätate reaalses maailmas ühe päeva vahele, ei mõjuta see teie auhindu mängumaailmas, seega pole pidevat survet iga päev registreerida, nagu teistes mängudes.
Kui soovite installida APK faile chiliapk.com Android seade (telefon, tahvelarvuti, arvuti koos emulaator), siis tuleb järgida lihtne kasutusjuhend, peate
Mäng oli... hea? *Kõigi jaoks on saadaval 30-sekundiline video, nii et kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele või ei edene. Ei suutnud taluda, kui agressiivselt reklaame üle paari tunni suruti ja mäng kustutati. Kohutav, kohutav, kohutav.
See on hea mäng, kuid ma arvan, et sa peaksid panema kogu sõdalaste ulgrade teemandisse, mitte USD-sse
Empire Warriors: Offline Games Стратегії nofr
Viga, mis ei rakenda ruunide võimendusi. Pean Galaxy Tab S3 puhul mõned ruunid välja tõmbama ja need uuesti rakendama, et statistikat suurendada, kuid siis teised ei tööta, luues vingulise efekti, kus üks kord töötab teine mitte. Edit: ah okei. Aga ma pean küsima.. mis mõte on 5-l ruunide leheküljel? Lihtsalt erinevad "laadimised"? Huvitav, kas teised on sellest valesti aru saanud.
rünnaku alguseni kulub liiga kaua aega, palun lühendage seda aega, aitäh
Esimesed 20 taset on lõbusad ja väljakutseid pakkuvad. Siis vajutate "maksemüürile". Tase 21 ja kõrgemad on tegelikult võimatud, kui te ei maksa $ $ versiooniuuenduste ja tarbekaupade eest või muul viisil talu igapäevaste ülesannete ja reklaamipreemiate eest kuu või kauem.Soovitan Kingdom Rushi mänge, kui jahvatamist on liiga palju.
Loodan lillade tähtede arvu vähendada uutele kasarmutornidele, nagu DRAGOONS ja teised sissetulevad tornid. Lisaks reguleerige iga kaardi raskusastet. Lõpuks loodan, et arendaja saab vähendada kangelaste ostmiseks vajalikku teemanti. Täname ja loodan, et ülevaade on praktiline.
mäng on lõbus, kuid poole peal on kindel tasuline sein
See mäng näeb hea välja ja esimese kahe tunni jooksul pole see nii hull. Aga siis peate maksma ja ostma ja maksma ja ostma, et jätkata võitmist... Minu jaoks suur väljalülitamine... Järeldus, see mäng on tõesti nõme. Unistaling kohe.
Olgu, ma pole seda mängu veel nädal aega mänginud, kuid tundub, et see on f2p-mängijate jaoks väga sõbralik. Muidugi ei pruugi see esmapilgul nii tunduda, kuid võite teenida kalliskive üsna järjekindlalt ja ärge unustage vaadata heade ruunide reklaame. Nüüd on siin minu üks häda. Mul ei ole nii palju vaba raha, kuid mul on vähemalt esmaklassilise versiooni jaoks piisavalt. Mulle meeldiks seda osta ainult miria jaoks, kuid olen selles tasuta versioonis juba liiga palju pühendunud. Ma tõesti tahan, et oleks võimalik ühendusi vahetada
Päris lõbus aja tapja mäng, kindlasti väga sõltuvust tekitav. Mängu raskusastet tuleb võib-olla kohandada. Olen mänginud umbes nädala ja alguse lvls oli kook. Sa lihtsalt liigud läbi 1–20, aga kui sain 21-ni, nägin vaeva 1 tärni saamiseks. Iga lvl pärast 21 oli äärmiselt raske ja 2 tärni oli parim, mida loota võisin. Sellele vaatamata on strateegial tõesti tähtsust. Pärast oma strateegia muutmist olen saanud kõigi lvl-ide eest 3 tärni. Ps. Säästke Miria jaoks, ta on suurepärane.
üldiselt on see tore ja lihtsalt mina ei oska seda hästi mängida hhhh (kuigi minu arvates on see natuke raskem kui teised mängud). Aga võib-olla saate graafikat parandada ja see on lahe.
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud, kuid teiste saadaolevate kaartide jaoks pole värskendusi. Pole ka teist turniirikaarti. Arendajad tunduvad olevat vananenud võrreldes teiste strateegiliste mängudega. Te peaksite end regulaarselt parandama ja arenema.
See on lõbus, kuni taset on võimatu ületada. Loodan, et järgmine värskendus muudab hilisemad tasemed pisut lihtsamaks. Samuti on võidu eest maksta, nii et see on natuke ei.
Empire Warriors: Offline Games સ્ટ્રેટેજી yag
Armastan mängu nii väga! Jätka samas vaimus!
ülivõimsat sülearvutit Järele proovitud ja hinnatud: Nikoni uus ...
Mäng on hea ja väljakutsuv, kuid see nõuab alati peaaegu iga nädal värskendamist ja värskendusest pole tegelikult kasu. Nüüd ma desinstallin selle mängu selle tõttu. Värskendus on hea, kuid mitte nii sagedane.
fishel › dict › est-words - Tartu Ülikool
Empire Warriors: Offline Games Strategi sppl
Empire Warriors Tower Defense Stratégie iql
hea mäng, kuid peaaegu võimatu ilma maksmata kaugele jõuda. ***värskendus: isegi teatud kulutustega ei saa see lõpule viia. jah kontrollisin kogukonda > soovitused on paremad kangelased ja tornid 》》》 raha
Hea mäng, üks tüügas on natuke väike,
Mäng on suurepärane, ma naudin seda täiega. tornid ja kangelased on suurepärased, graafika on hea. See saab 3 tärni teile näkku paisatavate ostetavate esemete pommitamise tõttu. Isegi kui klõpsate käsul Ära näita uuesti, lehvivad need endiselt mööda ekraani. Minu jaoks on piisavalt tüütu maksta ühekordset tasu, et neid mitte näha.
Mulle meeldib see mäng. Ma ei mänginud palju 2D mänge, kuid pärast mõnda aega mängimist meeldib see mulle väga, kuid kui mängime pikka aega, tundub see igav. Tornid ja kangelased on väga piiratud, ma tahan neid rohkem
Esiteks on see mäng eriliselt suurepärane! Ma mängin seda rohkem kui korra ja võin öelda, et see on nii hämmastav kui ka väljakutseid pakkuv samaaegselt. Ma ei paneks 5 tärni, sest mul on terve hooaja läbimiseks mõni probleem lahendada. Nüüd olen tasemel 38 ja jah! Olen lõpule väga lähedal, kuid probleem on selles, et ma ei suutnud neid võita, kuna ma ei tea, kuidas mängida, ega mul pole strateegiat või mis. Võib-olla avage palun mõned erinevad tornid"
Olen maksnud kangelase eest välkmüügis, mille hind oli 70 ₹ ja pakkumine oli 40 ₹, ja ma maksin 30 ₹ alates minu phonepe rakenduse raha eest, mida makstakse mängupoe eest ja ma ei näe seda kuskil, nagu oleksin kangelase ostnud või raha maksnud. palun tehke see üks kord läbi!
see on hea TD-mäng, kuid mul on mänguga paar suurt probleemi. 1. Tornid ei ründa teie lossile kõige lähemal asuvaid vaenlasi. nad lasevad lossile lähemale jõudes kuttidel pidevalt mööda kõndida, neid rünnata, selle asemel ründavad nad kaugemal olevaid tüüpe. 2. mäng muutub raskeks liiga kiire tempoga, mitte kooskõlas teie kangelaste taseme tõusuga. Ma ei kavatse maksta selle eest, et oma poisid tugevamaks muuta, on mõttetu missioone ikka ja jälle uuesti mängida, et oma kangelastele eksamit saada.
Maksa võitmiseks, turniirid tuleb läbi mängida, et saavutada olulisi edusamme. Kahjuks pole kaasaegsed VG-d enam lihtsalt lõbu pärast, vaid mänguraha teenimiseks. Desinstallitud.
franois christophe raivo: Topics by WorldWideScience.org
Mulle väga meeldib su mäng. Kuid muidugi on veel arenguruumi, et rohkem inimesi sind armastaks. Esiteks soovitan teil näidata kangelasi endid, mitte ainult nende pilti kangelaste toas. See muudaks selle elavamaks (ja lahedamaks). Järgmiseks soovitan teil lisada rohkem kangelasi (kuigi kuulsin, et tulemas on uus). Lõpuks lisage rohkem etappe, et see mäng oleks pikem. See on kõik, armastan teid :>
Palju Age of Empires IV tuleb veel juttu Resident Evil 4 VR-versioonist ja ... -06-25-windows-11-adds-auto-hdr-to-games-android-apps-via-amazons-app-store.
Untitled
Mars: Mars Laga gff
see mäng teeb mind õnnelikuks, kui tegemist on kangelastega, kes kuuluvad oma piirkonda lol
Võida ainult sina, ma mängin juba kuu aega ja ostsin paar... Siiski ei piisa...
Mäng on hea, kuid olenemata sellest, mida ma teen, ei saa ma Google Playsse sisse logida. Mäng ütleb pidevalt "ei saa sisse logida" või midagi sellist. See tähendab, et ma ei saa oma edusamme päästa ja ma ei saa turniiridel osaleda. Värskendus: arendaja vastas, et minu riigi inimesed ei pääse Google Playle juurde. Asun Ameerika Ühendriikides.
Väga hea alustada suurepärase graafikaga, siis on võimatu jätkata, kuna need ei võimalda teil torni võimsuse suurendamiseks õigeid tähti hankida. Tohutu hulk reklaami, et saada kasutuid kristalle. Kui salvestate kristalli, et saada veel üks sõdalane, siis saate teada, et te ei saa kasutada rohkem kui kolme. Natuke pettunud tõesti. Mängige seda seni, kuni te enam edasi ei saa, siis liikuge edasi.
Mulle meeldiks öelda, et see mäng on suurepärane, kuid see on suurim kuningriigi rush off, mida ma kunagi näinud olen, pluss kuningriigi rush on palju parem. Kuidas oleks, kui prooviksite luua midagi originaalset, selle asemel, et rebida mõne teise mänguarendaja rasket tööd ja üritada sellega raha teenida. Ärge uskuge mind, inimesed otsivad kuningriigi kiirust, sest see on identne.