Post by icmelebopu on Mar 1, 2022 3:07:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Вгдик, али би к😎
Молимо прочитајте (проблем) Уммм, када сам ово преузео у другој земљи, функционисало је и било је тако забавно и верујте ми. када сам желео да преузмем игру у својој земљи није успело, морао сам да чекам и чекам можда 1 сат. али ипак као што сам играо ову одличну игру пре, дао сам пет звездица .... али молим вас да решите овај проблем, хвала вам пуно, молимо власници да коментаришу ако је поправљена одлична игра
Знам да је ова игра веома лепа. Али ова игра само један проблем је што је неколико продавница близу, отворите продавнице
ова игра је лепа, али само 6 места је откључано. то је лоше зато сам обрисао ову игру и почео да играм у петак. који је исти као овај, али свака ствар се откључава, али не свиђа ми се стил карактера, па вас молим да откључате сваку ствар у овој игрици.
Ово је моје мишљење, ова игра је јако добра само недостаје графика ... то је по мом мишљењу
много ствари које морате да купите може бити досадно за моју децу. тако да могу да користе само сертинг ствар. Нећу купити ништа за игру, тако да је понекад забавно. било би забавније без куповине ствари које су у игри
Reckless Getaway 2 Jangovar lxw
Свуда ми се зато сам дала (5)звјездиза да се могло дати (1000)звјездица ја бих дала
Невероватна игра која је пуна забаве, али ја оцењујем 1 од 5 јер је већина ствари закључана
Дала сам само 1 звездицу јер имају толико добрих хаљина и украса, али све су закључане. А на ревији дају другу 1. позицију. Не за играча, они би ово требали побољшати. И надам се да ће то постати боља игра. Сада деинсталирам ову игру. Али надам се да ће након одређеног временског периода надоградити игру и слике које приказују да се игра веома разликује од тога. Требало би да кажу истину играчима.
Када дође Гоогле паи оглас и ја се вратим да се не врати у игрици Моја пуна игра је изгубљена зашто стављате такве огласе фрустрирајуће 😤 😠 😡 Уклоните ту врсту реклама😡😡😡😡
Ова игра је досадна, 🙄😪 многе ствари су затворене у њој. Досадило ми је да играм ову игру, из тог разлога сам дао 3 звездице
откључајте све па можда и дамо пет
Лепа игра, али да ли сам ја једини који увек заузима 3. позицију? То још увек није мој проблем...мој проблем је што је игра мало спора..хаљине су заиста веома једноставне...
Мислио сам да је добро, али из дана у дан је досадно и изазива иритацију јер нема фризерског салона и много радњи и добијам 3 награде сваки пут тако да ми се није свидела ова лоша игра
Ја волим цоцо игре и ја стално тамо победим и најлепше се облачим и сминкам све похвале за екипу која је игрицу направила евовам један појлубац💋 и ја имам 7година и зовем се теодора а презивам се цветковић .
Игра је супер инсталирајте је брзо ја вам кажем
Игрица је екстра само ако би сте хтели да уклоните та плацања.
Ова игра је лепа, али се користи прави новац за шик кројеве, спортске хаљине о којима сам причао дају овој игрици пет звездица ако се не користи прави новац и праве исте игре као што је чак и манија куповине итд.
Shopping Mall Girl: Style Game Pro příležitostné hráče qnt
Ово је веома смешна игра и ако мислим да је ова хаљина најбоља за такмичење у стилу, па погледајте један мали додатак и узмите ту хаљину ће вам донети ту хаљину, и зато се комедија борба у хаљинама свиђа, волим ову игру.
Ако се у овој игри ништа не купује,онда је добра.Тек ћу је инсталирати,тако да не знам квалитет:-)
Није лосе
Много ми се свиђа игра, али зар не могу сама да стилизујем изглед косе. Стварно треба да поправите и друге продавнице!
Најбоља игра икада 😍😍. Али неки нивои су блокирани, молим вас.. направите неко решење за то.
То је фантастична игра коју смо икада видели. Омогућава нам да скупљамо новац да бисмо добили ствари које желимо. То је добра игра за децу, као и за одрасле. Молимо вас да отворите закључане продавнице за више забаве.
Свиђа ми се ова игра, али има пуно додатака и није бесплатна, учините је бесплатном и уклоните неколико додатака и бићу срећан.
то је добро, али толико ствари је закључано и морамо да видимо више дугих огласа за сваку ствар
Волим ову игру 😍 тако је интересантна, али зашто сам је оценио 3 јер је скоро сва игра закључана ако желите да купите неку од оних које нису закључане то ће вам одузети много новца, а понекад када играјући га изгубићете. Али игра је занимљива
Игрица је супер али више продавница и фризерски салон мора да се плати
И мени је баш лепа што би Некоме била рузна
Ова игра је невероватна, али има толико огласа
По мом мишљењу, заиста сте добили оцену од 5 звездица. Иако има омот за децу, али је заиста Бог и за тинејџере. Имам 14 година и стварно ми се допала игра. Али молим вас, можете ли да смањите количину закључаних ставки а ако не можеш није проблем.😀😀😀😀
Волим ову игру. Ово је тако добра игра за децу.
То је веома лепа игра за децу и одрасле. Разлог због којег сам навео три 🌟 је да је неколико модних радњи затворено ако желим да отворим оне којима је потребан новац. Други разлог је да постоји дуга реклама након сваког нивоа. Дакле, разочаран сам ова два разлога и зато сам дао три звездице.
Дао сам јој четири бцз, доста је тржних центара закључано, али забављам се, добра игра није толико лоша, препоручујем ово свима јер је то игра када ћете играти, неће вам дозволити да вам досади
Досли на игрица
Shopping Mall Girl: Style Game Diverse nhkv
Тако да.нема пуно за рећи ....веома мање опција понекад досадно.....понекад пријатно превише додатака ...само један модел је проблем ...мање концерата
Игрица је врх много је добра препоруцујем свима ❤❤❤
Ова игра је забавна, али сваки пут када ги ги победи у такмичењу стилова и половина игре је закључана, морате да је купите да много огласа кликнете на дугме и добијете додатак. Молимо поправите игру
Није тако узбудљиво, иста ствар се понавља када се облачиш и такмичиш, то је једноставно досадно као без капе
Много ми се свиђа ова игра и нема много реклама, али дао сам јој 4 звездице само зато што има 106 мб. Неки људи воле ову игру, али не могу да преузму ову игру, па урадите нешто на њој
Добар је, али закључао све продавнице које имају лепе хаљине...
Игра је лепа, дао бих 5 звездица, али постоји проблем у такмичењу у стилу, увек кажу да је Гиги победник, не једном или двапут, него УВЕК, доста ми је, кажу да је Гиги победник и Лили је друга а кокос је увек трећа, није фер.
Одлично је, али када треба да погађаш која је боља, скоро никад није тачно
Фризерски салон се не отвара Покушао сам много....у чему је проблем молим помозите...и још продавница...како отворити закључане ствари...продавница такође не ради 😕
Веома лепа игра..али неке од радњи су затворене што кошта превише новца...и квари све интересовање за игру..чак је и деинсталирање игре..Радије од тога.,ок.,. .лепа је игра
Девчонка в магазине Казуальные wnpj
Али дајем три звездице да зашто не знам дошао већ играм то девојка 11 хаљина такође веома слатка је хаљина у најјефтинијим бојама веома лепа емисија изазови рок иа мудра тецхтаргет су јаб пука муштерија карне вала видео позив игрица