Post by icmelebopu on Mar 1, 2022 3:04:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на много пари ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Първоначално ми хареса играта, но докато проучвах други игри с кликер/неактивен режим, открих, че тази е натоварено с реклами изживяване, което не въвежда нищо ново след първите 20 минути. Продължих да играя с надеждата, че ще „избухне“ и ще въведе нови концепции, които ще отворят играта, но след няколко седмици нищо подобно не се случи. Всичко това можеше да е наред, ако отключването без реклами не беше $12, но е, така че ето ви.
Това е ОК тип игра с мъртъв мозък, играе се сама и всичко, което трябва да направите, е да докоснете, за да могат да преминат в бърз режим, който убива враговете по-бързо и ви носи повече злато. Това е всичко, което правите, освен да гледате реклами непрекъснато, за да имате допълнителни баффове, хаха, сега, ако искате някои добри оръжия, мелете за скъпоценни камъни или платете. Което дори най-скъпият сандък може да ви даде рядък, вместо епичен или легендарен тип екипировка.
Наистина е забавно да се играе, харесва ми начина, по който в началото на играта вече е доста лесно да се достигне до милион и не е нужно да правите неща сами, това е забавна игра за начинаещи като мен и има много забавление при излизането от нови неща, които трябва да научите по време на играта и понякога може да е объркващо, но добре, това е най-добрата игра, която някога съм играл
Hero Factory - Idle tycoon Simülasyon qik
Много забавно преживяване. Преминах ниво 1050 сега и нищо ново, така че може да влизам всеки ден за нападения, само за да завърша тези отключвания, но ми хареса времето с тази игра.
Това е наистина страхотна игра, но сега остана при 13% зареждане и не може да влезе в играта. Моля, отговорете dev?
Тази игра е чудесна игра за просто побеждаване на чудовища и изравняване. И най-хубавото е, че избирате, когато има реклами! Игра 10/10.
Оценката с четири звезди би била пет, ако графиката имаше малко повече подробности. Добра игра за прекарване на време и много за надграждане и отключване.
Нямам нищо против да гледам СЛУЧАЙНА реклама, особено в безплатна игра. Но това е абсурдно! Току-що отворих четвъртия слот и вече виждам повече реклами, отколкото игра. Тази „игра“ всъщност е просто програма за гледане на реклами и в нея няма забавление. Особено когато това са едни и същи две реклами отново и отново.
Моите игри останаха на екрана за зареждане, когато се опитах да играя, след като завърших банята си, лентата за зареждане остана на 13persent и вече чаках 15 минути. Моля, помогнете ми да реша проблема, защото много, много харесвам тази игра, когато я играя за първи път.
Тази сутрин се събудих, за да открия, че героите, които убиваха чудовища със здраве на AW, сега едва могат да се справят с AL на същото ниво, което ми пречи да изпълня ежедневната цел. Моля, спрете да се забърквате с ценностите на героя. Беше добре, където беше. Промяната наруши способността ми да правя набези или да изпълнявам цели на ниво.
Hero Factory - Idle tycoon Simülasyon ryr
Обратно към 1 звезда. Тази много гладна за реклами игра не може да поддържа рекламите си прави. Все още не мога да щракна върху X, за да затворя рекламата. Срамота е да деинсталират забавна игра, защото не могат да се справят с рекламната си мрежа.
Това приложение има твърде много грешки около наградите за офлайн битки, обикновено ми отнемат около 3 или 4 опита, само за да получа наградите.
Деинсталиране. Целият ми напредък е безсмислен, защото всичко беше побъркано. Печалбата на медалите беше намалена наполовина, прогресията на нивата беше намалена назад, печалбата от злато минимална, бонусите безполезни. Аз съм почти 100 етапа назад от това, което бях преди актуализацията. Играта не е много приятна сега, тъй като щетите са намалени, предметите имат по-малко значение и набезите са невъзможни, докато не се върна към предишното си ниво. Това изглежда като лош опит да накараш хората да харчат пари.
2 звезди, защото нито един от двамата не може да го играе, защото е твърде изостанал
Това е наистина пристрастяващо и също така има множество игри, обединени в една игра, например има сливащи се кристали или каквото и да са те, те също имат повече, което ще трябва да изчакате и да видите. P.S. Казах само последната част, защото забравих другите😂
Пристрастяващ, много забавен и сякаш никога не остарява. Обичам го!👍💯😁 Единственото нещо, което мисля, че много хора биха харесали, е, ако можете да щракнете и да помогнете на вашите герои да нанесат щети на мафиотите. Това би било невероятно
Hero Factory е невероятно усилие. Като цяло давам на тази игра 4.1 звезди. Не е зле ! Харесвам Hero Factory. Тази игра е наред. Играйте го, когато не сте заети. 👍 Плюсове на играта Hero Factory: 💖Страхотни идеи за игра 💖Приятно управление на играта 💖Добра плавност на играта 💖Добър урок за игра 💖Автоматична атака.
играта се срина няколко пъти, нивото беше замразено и фабричните ми настройки бяха нулирани. не можах да премина през урока поради всички тези проблеми... не си губете времето
Влязох в това, очаквайки „използвайте ресурси, за да направите оръжия и изберете какво да използват вашите единици, преди да изпратите армия от вашите персонализирани герои на битка“ Получих „генерична игра с щракване“ – съжалявам, но въпреки че стилът на изкуството е хубав, и урокът е добре направен, докосването на екрана ми или гледането му, докато не се разгръща, е толкова забавно, колкото гледането на реклама...
Забавно и пристрастяващо. Готина игра. Малки проблеми с честотата на кадрите.
Hero Factory - Idle tycoon הדמיה xttb
Това е игра с 5 звезди и наистина забавна, докато достигнете ниво 700. Супер разочароващ край на играта, наистина има само едно нещо, което трябва да направите в края на играта и трябва да похарчите пари, за да си струва. Също така ежедневните мисии стават невъзможни, освен ако не извадите късмет с тези, които ви дават. Изкушен да даде една звезда.
Това е добра игра, просто се нуждае от малко като цвят, нещо като може би е да бъде като цветно вълнуващо.
Играта ми не се зареди след 13%, така че загубих целия си напредък и елементи, за които съм изпратил пари. Посегнах към подкрепата, да видим как ще се справят.
Blocky Moto Racing - motorcycle rider ریسنگ qiz
Наистина е добър, но е небалансиран
Добре, докато... медалът изведнъж падна експоненциално, получавах около 40 до 60 милиона изведнъж днес получих 4 милиона, дори не можах да надстроя статистиката си за атака какво по дяволите се случи
Харесва концепцията, но е малко прекалено агресивна с рекламите. Има феи, които летят наоколо в лицето ви, щракването върху тях дава „опция“ да гледате реклама за тласък
Добре, но има нужда от повече съдържание. Приключенската карта спира на ниво 700, до което е лесно да се стигне. Нуждае се от повече кожи, опции за обучение и т.н. Хубаво, но бързо ще стане.
Проклетата офлайн система за награди не работи. Адски трудно е за напредък, когато няма офлайн награди. Поправете играта
Много забавна и забавна игра. Играйте близо 10 часа и не чувствате натиск да харчите пари. Рекламите са кратки, което е хубаво. Определено ще похарчи малко пари. (Харчвам истински пари само за игри като тази, които са забавни и си заслужават времето и парите ми. И не удряйте рано стената за заплащане.) Засега наистина ми харесва. Продължавай с добрата работа.
Типична игра с микро транзакции, която иска да изхвърлите тон пари в глупава игра. Не мога да повярвам, че хората си падат по тези неща. Можете да похарчите по-малко за по-добра компютърна/конзолна игра. В момента се задържа на ниво 175 за последните 2 дни.
Без реклами, (може би малко) доста просто. Просто е малко прекалено лесно. Мисля, че това определено може да се подобри. 4 звезди.
Добре, но не мога да рестартирам целия си напредък. Добавете това моля и ви благодаря. Приятен ден.
Страхотен! Ако харесвате неактивна игра, която е СУПЕР монетизирана. Единственият начин, по който играта наистина постига напредък, е чрез покупка, или един от пакетите от по-високо ниво ($4,99 или по-добре), или закупуване без реклами ($10,99~). Харесвам този вид игри, но купих версията без реклами, за да разбия играта и честно казано не си заслужава. Изобщо. Иначе се наслаждавайте на ВСИЧКИ реклами за ВСИЧКО. Аз също не докоснах играта няколко месеца и ВСИЧКО, освен моята безплатна реклама, се нулира.
Очевидно е, че създателят обича играта си. Не е нужно да гледам нито една реклама, освен ако не искам и всичко изглежда отговаря на удоволствието на потребителите. Благодаря dev <3 направихте очарователна игра.
Играта е забавна в ранните нива. Но става наистина повтарящ се и късните нива дори не си струва да се играе, тъй като никога няма да получите достатъчно медали за надграждане. Ежедневната мисия за подобряване на оборудването също винаги ме обърква, тъй като имам всичко максимално.
Супер забавно, но както казаха други, не можете да стигнете далеч, без да гледате реклами или да харчите пари, аз бих платил без реклами. Дотогава ще кажа сбогом 👋
на секундата, когато отворих играта, след като я инсталирах, моят spotify се изключи и играта спря да реагира. когато се опитах да деинсталирам играта, ми отне 2 опита и 10 минути, за да сляза от телефона си. Наистина мисля, че получих вирус от тази игра за боклук.
Харесвам тази игра, страхотен убиец на време, но с най-новата актуализация рекламите не дават награди. Например просто са необходими 11 видеоклипа, за да завършите 12-часовия бустер. Което имам предвид е добре, но не това, което беше преди. Това се случва и за всички други награди, както и за необходимостта да гледате 2 или 3 реклами, за да получите награда.
Не беше лошо. Не беше и най-великият. Изглеждаше по-скоро като парична зала, отколкото всичко друго. Не ме разбирайте погрешно, що се отнася до неактивните игри, това беше забавно, но буквално всичко в играта IAP беше твърде скъпо. Не плащам 12,99, за да се отърва от реклами. Изгубихте си ума.